Yhteystiedot

Itä-Suomen Kotihoito Hymynkare

Y-tunnus: 2823099-1
Yrityksen puhelinnumero 045 2256150
Sähköposti: katri@kotihoitohymynkare.fi
Itä-Suomen Kotihoito Hymynkare Facebookissa

Toimialueena Liperi (sis. Viinijärvi ja Ylämylly), Outokumpu ja Polvijärvi.

Yrittäjä Katri Koskisuu

Katri Koskisuu

Olen Katri Koskisuu. Vuonna 2007 valmistuin lähihoitajaksi ja työskentelin Liperin terveyskeskuksessa. Jo muutaman vuoden päästä halusin opiskella lisää ja luinkin työn ohessa Sairaanhoitajaksi. Sairaanhoitajana olen työskennellyt Outokummun vuodeosastolla vuodesta 2011. Vuonna 2015 aloin opiskelemaan Ikäosaamista ylemmässä ammattikorkeakoulussa työn ohessa. Valmistuin siitä vuonna 2017 ikääntymisen kysymysten asiantuntijaksi ja saan pätevyyden myös esimiestyöhön.

Harrastan luonnossa liikkumista, niin metsästyksen, kalastuksen kuin oman hyvinvoinninkin merkeissä. Asun mieheni Anssin ja pohjanpystykorvien Rokan ja Naavan kanssa. Rokka on metsästyskoira, joka sen lisäksi toimii virikekoirana ikääntyneille. Haave omasta yrityksestä on pyörinyt mielessäni vuosia. Nyt viimeisimmän koulutuksen aikaan aktiivisemmin. Vuonna 2017 päätin, että nyt on aika katsoa, mihin se minun visio auttamisesta riittää. Irtisanoin itseni ja perustin yritykseni: Itä-Suomen Kotihoito Hymynkareen.

Yhteydenottolomake

Voit ottaa yhteyttä myös alla olevan lomakkeen kautta. Jätäthän joko sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi niin voin ottaa sinuun yhteyttä?